Да продадеш бъдещето си за 100 лв или как изглежда българският избирател под влиянието на ЦИК.

4
Добави коментар

От няколко седмици разсъждавам за темата, но нямаше нагласа да запиша мислите. Сега имам възможността – може би, защото е поредица от почивни дни, а може би защото докато отсъствам от страната съм още по-чувствителен към родината си, гледайки я отстрани.

От една страна виждам как се топим в следствие на целенасочената политика на геноцид – водена от всички политици на България към сънародниците си, а от друга страна наблюдавам как допълнително подпомагаме същото това убийствено управление, като продаваме гласа си срещу 100 лева – нещо, което многократно вече сме го виждали в изборите.

В тази връзка ИЗБОРИ 2013 няма да бъдат по-различни! Първо защото отново ще съществува покупко-продажба на народния глас. Второ защото ЦИК продължава да спомага в адаптирането на крайният резултат от избирателният ден. Излишно е да се детайлизира как е възможно да се случи. Констатациите пред свършен факт е доказано, че нямат смисъл! По-важното е обществото да бъде информирано, че Централна Избирателна Комисия като орган работи единствено в Р. България и Русия! Въпросa е:

ЗАЩО ИНСТУЦИЯТА НЕ СЪЩЕСТВУВА НИКЪДЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ?

Фактa с резултатa за българите в България не е тайна за никого. Включително и за „чудесният начин на живот„, който водим. Ето защо и така успешно формулата работи отново срещу нас гражданите и псевдо- демокрацията и свобода, която имаме в републиката ни! Нещо повече – парадоксалното е, че когато ни купуват гласа, го правят с нашите пари от джобът ни! Същите тези средства, като „бюджет за купуване на единица глас“ са натрупват основно от злоупотреби по време на предходно управление и са пари давани с идеята и единствена цел, да може да продължи този „специален бизнес модел“ подпомагащ и водещ до съсипването на нацията ни!

Навярно коментатори ще кажат, че своето бъдеще го продават малцинствените групи – за които се говори, че по-масово са склонни към въпросното дело. Дори и да е така, се връщам към ЦИК , чрез която комисия е намерена и цаката на останалите „гласоподаватели“ – българите?!? … В крайна сметка, почти един век назад Й.В. Сталин казва:

„Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.“

Хо – Хо – Хо

„Слънцето ще изгрее и на нашата улица!“

А ДО ТОГАВА:

Тогава има ли смисъл да гласуваш, след като резултатa е предварително решен от друг?

А може би е идиотско да се гласува при тези условия и сегашната Конституция? Или може би по-идиотско, или  по-правилно е решението да продаваш „гласът„?

Струва ли си, когато избор няма?

Излишно е да се търсят отговори на въпроси, при отсъствие на мисъл до какво ще доведат делата ни!

Свързаните теми: