Отговорете на 5 въпроса и спечелете страхотно барбекю, чанта за пикник или почивка в Пампорово

1
Добави коментар
pgp

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

· Да хареса Facebook страницата на Тандем;

· Да приеме Facebook приложението;

· Да отговори на 5 въпроса и да покани минимум 3ма фейсбук  приятели, за да участва за спечелването на награда (5 бр. пикник чанти, 3 бр. барбекюта или 1 бр. почивка за двама в Пампорово). Всеки участник може да участва неограничен брой пъти. Всяко участие увеличава шансовете за спечелване на една от наградите (пример: при участие и правилен отговор на минимум 2 от 5те въпроса и изпращане на покана за участие на минимум 3ма фейсбук приятели, участникът се включва в томболата за  5 награди – чанти за пикник. Ако участникът изпълни същата процедура, но е отговорил правилно на 3 или 4 въпроса може да участва за спечелването на барбекю, като това не анулира и участието му за чанта за пикник. При правилен отговор на  всичките 5 въпроса, се участва в томболата и за най-голямата награда);

За да бъде избран за награда, участникът трябва задължително да е отговорил правилно минимум на 2 въпроса от приложението.

Малки награди – 5 бр. Чанти за пикник ще бъдат изтеглени чрез жребий в края на  последния ден от периода на Играта. Всеки участник може да спечели само една награда независимо от броя участия и трябва да е отговорил на минимум 2 въпроса правилно.

Средни награди – 3 бр. барбекюта ще бъдат изтеглени чрез жребий в края на  последния ден от периода на Играта.  Всеки участник може да спечели само една награда независимо от броя участия и трябва да е отговорил на минимум 3 въпроса правилно.

Голяма награда – 1 бр. Ваучер почивка за двама в комплекс Кочорите, Пампорово ще бъде изтеглена чрез жребий в края на  последния ден от периода на Играта.  Всеки участник може да спечели само една награда независимо от броя участия и трябва да е отговорил на минимум 4 въпроса правилно.

Краен срок за участие: 02 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.