Нов и лесен начин за влизане в arenabg, zamunda и vbox7 от чужбина

11
Добави коментар

Home » Интернет » Нов и лесен начин за влизане в arenabg, zamunda и vbox7 от чужбина

Pepo | Май 26, 2013 | 13 коментара

Тази тема съм я обсъждал доста често в блога (1, 2 и 3) и не случайно е една от най-четените и обсъждани тук. Разбира се факта, че тези сайтове не се отварят извън България ги прави още по-интересни. Днес ще ви покажа най-лесния начин, който до момента съм намерил за влизане в arenabg.com, zamunda.net/zamunda.se и да, добре сте прочели също така vbox7.com. От някои държави в арена може да се влезе и през 0.arenabg.com.

Преди да започна ми се ще да благодаря на Ale за коментара към една моя стара тема. Този коментар ме накара да преразгледам влизането в тези сайтове и да напиша тази тема.

Иначе открих решение на проблема с влизането във Vbox7,поне от тук,където пиша аз в Италия.Има добавка за Chrome,Firefox,с която видеото зарежда веднага.

Повечето от вас знаят, че аз съм голям фен на VPN услугите не само за да се влиза в “затворени” страници, а и за лична сигурност. Затова всеки път горещо препоръчвам услугите на bgvpn и fvpn. Все пак не на всеки му се дават пари, така че ето както да влезете в аренабг, замунда и вбокс7 от чужбина.

В аренабг и замунда съвсем спокойно може да се влиза и с web-proxy, но тези проксита така са настроени, че да не ви дават възможност да влизате във вбокс7. Това е съвсем нормално, все пак vbox7 е видео сайт и ще натовари доста web-proxy-то. За радост описаният по-долу начин ще ви даде достъп не само до тези страници, а и до всяка друга блокирана страница, във всяка друга страна по света.

1. Ако все още не използвате модерен браузер то е време да си свалите FireFox или Chrome.

2. После свалете добавката Stealthy за FireFox или Stealthy за Chrome. Тя има и платена Pro версия, но за това което ще правим ние тя не ни е нужна.

3. След инсталацията влезте в настройките, изберете опция 4 и напишете BG в полето.

4. Сега остава само да активирате добавката  =>  и да сърфирате на воля.

Принципа на тази добавка не е много по-различен от FoxyProxy, НО тук няма нужда да търсите работещо прокси и да го слагате на ръка защото това го прави добавката автоматично. И това ако не е лесно!?

Благодаря на Ale още веднъж за тази свежа идея. Ако статията Ви е харесала я споделете. Благодаря.

Категория: Интернет

Тагове: featured, torrent, сайтове, сваляне, чалъми