Карли, толкова си слаба видяна 4251 коментари 7

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Карли Клос е един от най-популярните и обичани съвременни модели, но твърде често влиза в класациите за най-слаби манекенки в бранша.

През 2011-та тази ѝ слава ѝ коства първата корица на Vogue. Снимките ѝ за модната библия породиха поредица от негативни реакции в медиите. Толкова силни, че италианското издание реши да свали една от снимките.

Причината е, че на нея Карли изглежда потресаващо слаба.

Четете още: Галерия на Клос за списания Numero

Главният редактор на Vogue Италия Франка Созани реагира бързо, сваляйки снимката веднага след като се появиха първите коментари, че тя би могла да подтикне млади момичета към действия, опасни за тяхното здраве.

Днес в световните медии се разпространиха фотосите на чисто новата рекламна кампания на марката дънки FRAME Denim, чието лице е Клос.

Сами ще забележите, че стройността на тялото ѝ граничи с изключителна слабост.

Самата Карли казва по повод дънките, че през целия си живот е страдала от факта, че много малко марки произвеждат дънки за дългокраки жени.

Четете още: Карли Клос е модел №1 според Vogue

„Аз съм ужасно висока, така че намирането на панталони, които ми стават, е нещо, с което се сблъсквам през целия си живот. Тайната ми винаги е ибла да съчетавам дънките с високи ботуши. Сега вече мога да нападна дънковия тренд с всичка сила.“

Четете още: On The Run с Карли Клос

Четете още: Нова вълна анорексия