Васко Громков: Елица не пее, а блее!

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

На всеки беше ясно, че това е едно напълно излишно разкарване на Елица и Стунджи за Евровизия, колкото и старание да бяха вложили, за да изглежда добре визуално. Песента (ако това блеене е песен) беше катастрофа! И преди казах, че втори път номерът с „Митре ле (тара-ду-дам)” няма да мине. Това коментира в новия брой на вестник „ШОУ“ музикалният журналист и “поразяваща уста” Васил Громков. И трите песни на дуото бяха на супер ниско ниво, а след някакви безумни врътки набутаха за финалите възможно най-слабата.
Колкото до антигероя Криско, аз все още не знам със сигурност наистина ли той се е вихрил като автор в това „творение”, или всичко са пиарски митове и легенди, казва той.

Аз следя „Евровизия” от края на 70-те, благодарение на сръбската телевизия в онези години. Конкурсът се изроди тотално след 1990 година и разпарчетосването на СССР и Югославия. За мен последната силна песен-победител на този форум беше „Молитва” на Мария Шерифович (Сърбия) през 2007-а.  Тази година обаче се случи нещо много странно. От раз още на полуфиналите отпаднаха всички песни на страните от бивша Югославия?!?, допълва критикът.

ВСИЧКО ЗА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЕЛИЦА И СТУНДЖИ И ЗА КОНКУРСА ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ШОУ“, КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА