Професионално Почистване София | РИВ® ЕООД | Машинно почистване на домове и офиси в София и София област

3
Добави коментар

February 2, 2014
  Блог

Тези 10 съвета ще помогнат за чистене на дома – наистина бързо.

Колкото по-бързо чистите, толкова по-бързо ще приключите с чистенето, за да се заемете със другите си ангажименти.

Именно заради това, повечето хора желаят да открият бърз и ефективен начин, чрез който да свършат тази досадна за тях работа.

Ето и няколко съвета по въпроса:

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 3.7/5 (9 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: +9 (from 11 votes)

May 27, 2013
  Блог
 

Почистването на килими е дейност, която се извършва от специалисти по почистване. Поръчката на тази услуга може да се направи без значение от вида или големината на помещението, за което се отнася.  Професионалната грижа за килими е необходима, тъй като някои от тях са изработени от специфична материя, което ги прави крехки и деликатни. Ако не се използват услугите на професионалисти, съществува опасност от повреда на килима. Има доста фирми за почистване, които разполагат с екипи от професионалисти. Те са наясно с тенденциите в почистването като използват най-нови технологии и ефикасни препарати, с които почистването се извършва бързо и качествено  – на професионално ниво! Правилната грижа за персийските килими или другите видове ще позволи по-дългото им запазване като независимо от периода на употреба, те ще изглеждат като нови. За да се запази един килим здрав, еднократното почистване не е достатъчно. Необходимо е полагането на грижи през определен период от време.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 3.9/5 (7 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: +8 (from 8 votes)

April 23, 2013
  Блог
 

Почистването на пара е най-доброто решение, което могат да направят специалистите по почистване – тези, които са експерти в почистването на килими, имат знанията и опита, който им позволява да използват най-доброто и висококачествено оборудване, чрез което да почистят на пара Вашия диван, килим или друго. Нашите услуги са надеждни и сигурни! Това се отразява положително и върху репутацията ни – градена с години. РИВ предлага най-доброто почистване за тапицерия, на най-ниските цени в тази ниша!

Нашият екип разполага с опит и средства за бързо и безопасно почистване на всякакви меки мебели и тапицерия – без значение от степента на изцапване. Ако имате нужда от професионално почистване за Вашата мека мебел или тапицерия, можете да използвате страницата за контакти, за да видите начините, по които можете да се свържете и да поръчате професионална услуга за почистване от фирма РИВ. А цените – тях можете да видите на нашата страница с цени за професионални услуги, за почистване.

Ние сме експерти, грижещи се и поддържащи тапицерии и работим седем дни в седмицата , за да може Вие да получите най-високо качество на обслужване.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 4.3/5 (11 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: +15 (from 15 votes)

April 18, 2013
  Блог
 

Дейността на Фирма “РИВ” е свързана с Професионално почистване на домове и работното място, както и на големи сгради от всякакъв тип. Ние сме специализиране в използването на различни методи, чрез които да бъдат постигнати ефективни резултати. Благодарения на качеството, на работа, извършена от специалисти в тази област, “РИВ” е сред най-предпочитаните фирми за почистване в този бранш.

В нашия блог ще откриете полезна информация, както и новини относно обновления или друго, свързано с компанията.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 3.4/5 (7 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: +7 (from 11 votes)