Ревю: Мъжки часовник хронограф Fossil – JR1436 | TikTakStore.EU

27
Добави коментар

Марката Fossil e  популярна със своите своите висококачествени модели с атрактивни дизайни и напълно достъпни цени. Балансът на цена – качество при Фосил е отлично балансирана и това може би е една от причините че тази марка набира все по-широка популярност. В това ревю ще ви представим един доста актуален модел, ползващ се на добра популярност и голямо търсене, сега около баловете. Това е един от новите модели часовници на Fossil – JR1436. Този модел се предлага в няколко различни модификации, със силиконова каишка, със златист корпус, с матов – сив корпус и т.н. Но в ревюто ще се спрем конкретно на модела JR1436.

Размерите на корпуса му са големи – диаметърът е 50 мм. Дебелината му е 14 мм. Той е тип хронограф и в три отделни скали аналогово са изобразени 60 секунди, 30 минути и 24-часов индикатор. Тези преимущества на модела биха се харесали на по-спортните натури. Същевременно той е достатъчно стилен, за да се носи и в по-официална обстановка. Циферблатът е черен с големи бели арабски цифри, бели фосфоресциращи индекси и стрелки. Тази комбинация е класическа и подхожда на всякакви тоалети. Затова моделът е и доста практично допълнение към облеклото на всеки мъж. Моделът има датник, разположен на 4 часа. В дизайна му впечатление прави масивният корпус.

Изработен е от висококачествена неръждаема стомана. От този материал е направена и закопчалката. Използването на стомана при изработката гарантира здравината на часовника. Това гарантира дълготрайната му употреба. Големите му размери и масивният му корпус обаче води до увеличаването на неговото тегло – то е 109 грама. Тъй като часовникът е мъжки, това едва ли би се счело за недостатък. Все пак излъчването на сила се свързва и с малко повече тежест и по-големи размери. Както се казва този часовник определено си „тежи” на мястото. Още повече, придава и на собственика си необходимата тежест, за да буди той респект у околните.

Доста представители на силния пол биха пожелали да притежават аксесоар, който да подсилва мъжественото им излъчване. За тях  часовникът JR1436 е особено подходящ.  Каишката е от естествена кожа и също е широка. Тя е с черен цвят. Като цяло, стилът на модела е изчистен. Той може да бъде носен по всякакви поводи и това го прави универсален. При всички положения няма да остане незабелязан, защото и твърде голям.

И въпреки че няколко пъти в това ревю се спомена че часовника е доста голям и масивен, той все пак изглежда изключително добре дори на тънка китка като моята /виж снимките и клипа/. Честно казано преди да го сложа на китката си този часовник ми изглеждаше огромен, и изобщо не предполагах че ще ми хареса. Още по-малко пък съм вярвал че подобен часовник би стоял добре точно пък на моята тънка китка. Е, този модел на Фосил успя да ме изненада – приятно. Избрахме да направим ревю на подобен часовник защото големите и масивни часовници набират доста голяма популярност, и все по често се забелязват по улиците хора сложили на китките си часовник с доста внушителни размери.

Ако фирмата за часовници Fossil не ви звучи познато и не знаете нищо за нея, можете да прочетете нашата статия посветена на тази марка и да разберете защо Фосил е фирма която не бива да бъде пренебрегвана или подценявана. Статията: Часовници Fossil – първокласни ръчни часовници

За актуална цена на часовника към момента можете да проверите тук

Ако имате въпроси за модела, или за други модели на Фосил можете да се свържете с нас на посочените по-долу телефони и майл. Или можете да оставите своя коментар в полето за коментари точно под статията. 

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Ревю: Мъжки часовник хронограф Fossil – JR1436, 10.0 out of 10 based on 2 ratings Прочетете още: