5 различни начина да носим бретона си видяна 13178 коментари 1

2
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Филиран, дълъг, къс, асиметричен – бретонът може да бъде оформен по многобройни начини.

Бретонът е абсолютният хит в прическите. Плътният бретон е винаги актуален и отива на всяка дължина, цвят и форма на косата.

Той променя изцяло изражението на лицето, като му придава младежко излъчване и модерна визия. Ако се нуждаете от промяна, но не сте сигурна каква точно, то сдобиването с бретон е бърз и лесен начин да се почувствате различна и заредена с желание за нови експерименти.

Най-интересната характеристика на бретона е, че неговото присъствие напълно преобразява лицето и в зависимост от това как точно го носите, може да се превърнете в секси съблазнителка или изискана бизнес дама.

Четете още: Така или иначе: Кортни с бретон и по-светла коса

Формите на бретона са безброй много, а като добавим и различните начини, по които можем да носим тези прически, вариантите стават наистина разнообразни и различни. Естествено за „правилен” избор не можем да говорим – всичко зависи от индивидуалните предпочитания на всяка дама.

С днешното видео, което сме подбрали за вас, целим да ви дадем насоки при избора на най-подходящата за вас прическа с бретон:

Четете още: Пролетна премяна: Бретон