McLaren с юбилеен модел MP4 12 C

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

McLaren става на 50 години. По този повод марката представи извънредно издание на суперспортния автомобил MP4 12 C. Ще бъдат произведени общо 100 екземпляра, съответно по 50 за версиите купе и Spider.

Още по темата

Повече за McLaren

» Всички новини
» Всички тестове

Отличителните белези на лимитираното издание на McLaren MP4 12C са нова предна престилка, изработена от въглеродни влакна и кевлар, плакет, посветен 50-годишнината на марката, и ново лого на McLaren на предния капак.

Към това са прибавени преработена спирачна система от с карбон и керамика, оборудвана с 394 мм дискове отпред и 380 мм на задната ос. Върху нея британците са поставили специално проектирани ултралеки, боядисани в черно 19-цолови джанти отпред и 20-цолови отзад.

Интериорът на специалния модел е с получил кожени тапицерии с множество юбилейни лога и плакет с поредния производствен номер, поставен на шофьорската врата. Изборът на екстериорните цветове е между сребърно, черно или традиционното за McLaren оранжево.

Юбилейният пакет е финализиран със специален ключ за запалване, поставен в още по-специална кутия, сребристочерен защитен калъф на MP4 12C, както и ексклузивна репродукция на оригиналния подпис на дизайнера на McLaren Франк Стивънсън.