Алисия в тежка депресия, не излиза от дома си видяна 6965 коментари 6

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Фолкпевицата Алисия е в нервна криза заради раздялата си с футболиста Николай Михайлов. Силиконката се е барикадирала в жилището си в столичния квартал „Изток“ и не излиза от там. Изпълнителката на „Мистър Грешен“ заряза не само професионалните си ангажименти, но и сина си от Валери Божинов .

Валери-младши е поверен на грижите на един от братята на Алисия и дори той го прибира от детска градина, пише „България Днес“, цитират от novini.bg. Откакто се раздели с Божинов, певицата не пропуска майчинските си задължения. Дори и да е на участие до 5 сутринта, след това завежда детето на градина. Драматичната раздяла обаче я съсипа.

 

След като Ники Михайлов я заряза, Алисия изпадна в депресия. Не пуска никого в дома си, а телефонът й е изключен. Дори и най-близките й приятелки нямат връзка с нея.

По график певицата на Ара има участия в цялата страна, но дори и собствениците на заведения са обезпокоени, че ще ги отмени в последния момент. Според дружките й краят на любовния романс с Ники е бил напълно изненадващ. Михайлов я оставил неочаквано, освен това тя научила и за множество негови изневери, твърди изданието.

Четете още: Официално: Ники Михайлов и Алисия се разделиха