Иво Танев: Победителят в „Гласът на България“ е на ниво млад хорист

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Той спечели с 54 срещу 46 на сто от зрителските гласове и остави поредното съмнение за нагласена игра, тъй като вотът в социалните мрежи беше изцяло за Красимира Иванова.

Незрящият музикант Ивайло от отбора впечатли жури и публика по време на кастингите с оперното си пеене. По време на цялото предаване обаче той така и не показа, че може да пее нещо друго освен леки класически арии.

“Момчето е на ниво млад хорист. Просто народът толкова „разбира“, че го изкара едва ли не заплаха за кариерата на Бочели. Пълно е с големи разбирачи. Голям майтап”, написа тв водещият Иво Танев във фейсбук, докато вървяха надписите на предаването.

Въпреки че е ядосан от загубата на фаворитката си, Танев всъщност съжалява победителя. “Никой не прави сметка, че победата на Ивайло ще го направи много нещастен, защото нищо няма да се случи. Провалени надежди и мечти. Да сте чули нещо за момичето, което спечели България търси талант? Един месец след финала Ивайло ще се чувства забравен и излъган. Тук няма продуцент, който да изгради изпълнител на световно ниво. А и друго нещо не е за подценяване. Повечето са имитатори..”, написа още той.
Според редови зрители пък продуцентите и най-вече Слави Трифонов са играли по струните на съжалението на зрителите с цел повече постъпления от sms-и.

“Жалко за великата певица Красимира Иванова! Още като видях Ивайло в шоуто на дългия на 24-ти ми стана ясно, че всичко е нагласено. Нагласен беше и предишният победител. Жалко, че Данчо Караджов се включи в това. Опита се да налее малко акъл на музикалния електорат, но за съжаление нъц! Няма база за сравнение между двамата финалисти. Накрая свалиха и очилата, за да изглежда по мило. Пълни рекламни глупости и манипулации”, коментира и Алекс Милев.

27-годишният Ивайло от Варна приел да участва в “Гласът на България”, защото смята, че след като един певец го видят по телевизията, му се отварят широко вратите за реализация. Мечтаел е да застане редом и до музикантите от „Ку-ку бенд”. В момента той е безработен или по-скоро припечелва на свободна практика. Търси си работа. Мечтата му била да стане актьор, но съдбата е решила друго.