Мтел партнира на технологичната конференция DigitalK 2013

0
Добави коментар
raichka
raichka

Мтел партнира на технологичната конференция DigitalK 2013

29 май 2013 | 13:03

861

За втора поредна година Мобилтел е генерален партньор в провеждането на едно от най-големите технологични събития в Югоизточна Европа.

Конференцията DigitalK е посветена на това как технологиите преобръщат ежедневието и бизнеса, а добрите идеи, иновативният дух и предприемачеството движат икономиката и света.

През 2013 г. DigitalK се фокусира върху start-up културата и това как да се изгради успешен нов бизнес. Конференцията е разделена на три основни панела.

Първият ще разгледа как се раждат добрите бизнес идеи и как може да се намери финансиране за тях. Акцентът на втория е как компаниите могат да се превърнат в глобален бранд и да заемат желаното място на пазара. Последният панел пък е посветен на стратегиите за продажба.

В събитието ще участват повече от 600 мениджъри, инвеститори и предприемачи, които ще обменят вдъхновение и опит. Сред лекторите и аудиторията на DigitalK 2013 присъстват инвеститори и млади таланти с идеи, които имат потенциала да променят картата на региона. Мтел ще осигури безплатен Wi-Fi за участниците и гостите на конференцията.

Етикети:

мтел,
digitalK 2013,
технологии

харесват тази статия

не харесват