С „Черно фередже” Алекс Сърчаджиева купонясва за ЧРД

1
Добави коментар
rhp
rhp

Още по темата

Македонски политик призна: Антикизацията на Македония е глупост

2015-03-27 19:42:58

Дони: Стреснах дъщеря си по време на Шекспирова пиеса

2015-03-22 13:18:06

Приятели и  звезди от „ВИП Брадър” и „Денсинг Старс” почетоха чаровната половинка на Иван Ласкин

 

Една от най-талантливите български актриси Александра Сърчаджиева отпразнува 30-ия си рожден ден в столичен клуб преди дни (виж фотогалерия). 

На купона мъжът й Иван Ласкин направи признание, свързано с един от най-добрите му приятели Петър Попйорданов, който си отиде нелепо преди време. 

„Нека да си спомним на Чочо, той е винаги край нас. На спалнята в неговия апартамент за първи път спах с Алекс”, каза в типично откровения си стил Ласкин. Емоционалното му интимно признание накара всички присъстващи да останат безмълвни в продължение на минути в знак на почит към незабравимия Чочо. 

Купонът за 30-ия рожден ден на Алекс мина под знака на изпълненията на култовата група „Черно фередже”. Формацията, която провокира с цинични текстове, за да се замислим за начина си на живот, е предвождана от музикалния продуцент Димитър Ковачев-Фънки. Той стана един от най-добрите приятели на Ласкин по време на последния суперуспешен сезон на „ВИП Брадър”. Много от участниците в шоуто бяха сред поканените гости. Юлиан Константинов, Люси Дяковска и приятелката й Камелия, Кристина Патрашкова, както и продуцентите на „ВИП Брадър” дойдоха да поздравят специално Алекс. 

Единственият участник от „Денсинг Старс”, който бе поканен от юбилярката, беше Петко Димитров. 

Алекс получи много поздравления и от свои колеги, сред които Виолета Марковска, Стефания Колева, Пламена Гетова, Илия Добрев, Дони и Нети, Сашо Дойнов, режисьора Здравко Митков. 

Александра не спря да създава настроение на гостите си през цялата вечер, а мощният й възглас „Ура” звучеше до малките часове на следващия ден. 

„Ако беше родена в Холивуд, щеше да е световна звезда”, коментираха не на шега поканените. Но дори на тръгване не пропуснаха да кажат, че се чувстваше липсата на един от най-важните гости – Чочо Попйорданов.