Масов бой на абитуриентски бал в София (видео 18+)

0
Добави коментар
tedy79
tedy79

Истински екшън се разигра на абитуриентския бал на Националната търговско-банкова гимназия (НТБГ) в София. От видео, разпространено в мрежата, става ясно, че в хотел „България“ се е стигнало до масов бой заради момиче.

Грешната абитуриентка, според информация на OFFNews, е госпожицата в червената рокля (виж видеото по-долу). Момчето с черната тениска, което раздава юмручно правосъдие, е неин брат, промъкнал се в залата, явно за да търси отмъщение. Щом е влязъл, братът на абитуриентката е започнал да провокира с обидни думи празнуващите зрелостници. Въпреки явните усилия на охраната да спре масовия бой, учениците се нахвърлили на младежа с тениската.

Инцидентът се разиграл към 22.00 часа на 27 май, когато е била абитуриентската вечер на зрелостниците от НТБГ. Нейчо Попов, административен директор на гимназията, коментира пред ОFFNews, че братът и сестрата не са ученици на НТБГ. „Най-вероятно са се промъкнали през задния вход на ресторанта, а и момичето, заради което стана инцидентът, е облечено като абитуриентка и вероятно не е направило впечатление на охраната, когато е влизало“.

Момичето, заради което става боя, много дейно участва в сбиването, като дори абитуриенти успяват да й смъкнат роклята на 2:22 минута от клипчето.

Свидетели на инцидента потвърдиха пред OFFNews, че някои от абитуриентите са били и под силното въздействие на алкохола. По непотвърдена информация, след боя един младеж е бил откаран в „Пирогов“ със сцепена вежда и един задържан от полицията, който се предполага, че е братът с тениската.

Видео от инцидента може да гледате тук: