Кожени гривни Classic

2
Добави коментар
famozni
famozni

– Тип – унисекс бижута – кожени гривни Classic

– Материал – кожа

– Разноцветни рингове и мъниста

– Марка – Classic

– Цвят – черен

– Висулката във формата на котва

– Ширина – 2.5 см

– Дължина – 19-22 см – регулируем размер

– Тегло – 12 грама

Кожени гривни Classic – новите бижута в бижутерия Бижузоун

Опитваме се ежедневно да обновяваме нашата колекция от мъжки и дамски бижута. Постоянно предлагаме атрактивни модели бижута, актуални за сезона и за модните течения. Бижутерия Бижузоун е сайтът в Интернет, който ви предлага уникална колекция от евтини и качествени бижута. Ние имаме множество модели мъжки и дамски гривни, колиета, дамски пръстени, обеци и цели комплекти бижута.

На вашето внимание представяме новите ни кожени унисекс гривни Classic. Това са страхотни нови гривни изработени от кожа, които имат прекрасни рингове и мъниста. В момента предлагаме тези гривни единствено в черен цвят. Кожените гривни имат страхотна висулка във формата на котва. Ширината на гривните е 2.5 см, а дължината е от 19 до 22 см, като дължината може да се регулира. Можете да разгледате нашите снимки за да добиете по-добра представа за тези уникални унисекс кожени гривни. Теглото им е 12 грама.

Онлайн бижутерията ни изпраща вашите покупки чрез куриерска фирма Еконт Експрес. Опциите за доставка са две – до офис на Еконт и до вашия адрес. Цената на доставката се определя от различни фактори, като например наложен платеж, големина и други, поради това цените са около 3 лв. за доставка до офис и около 5 лв. за доставка до вашия адрес.