Лолитските снимки на Миранда Кер

2
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Въпреки че прекрати трудовите си взаимоотношения с гиганта Victoria’s Secret и вече официално не носи титлата ангел, Миранда Кер продължава да бъде сред най-търсените и желани модели в световен мащаб.

Явно обаче австралийката не е забравила от къде тръгва и за да го докаже, тя „почерпи” феновете си със снимка, качена в Instagram. Фотосът показва младата Миранда, заснета още в зората на моделската си кариера, без грим и прическа, позираща пред личния си апарат и излегнала се на снежнобяла възглавница.

Демонстрирайки естествената си красота и нежност, съпругата на Орландо Блум е разпиляла златистата си коса върху лицето и възглавницата си и се взира в камерата хем невинно, хем някак по лолитски предизвикателно.

Под снимката Миранда Кер е написала лаконично „Добро утро”. И наистина визията ѝ напомня на току-що събудила се от сладък сън красавица.

Instagram По-рано тази седмица моделът отново напомни за себе си, след като позира гола на плажа за реклама на своята собствена марка органична козметика.

Ако тази статия ви е била интересна и искате винаги да узнавате първи за всичко, което се случва около любимите ви знаменитости, присъединете се къмJenite.bg във фейсбук!