Джеси Джей вилнее с лимузина в София

1
Добави коментар

Джеси Джей и „Джамирокуай“ ще вилнеят из София за гигантския лайв, озаглавен Sympphonics’Concerts. Техниката им е опакована в над 10 тира, оборудването за всяко шоу е изумително. Сцената за всеки концерт ще бъде различна, като мащабите обещават да бъдат повече от внушителни.Екипът, с който пристига фънк групата „Джамирокуай“, надхвърля 30 души. Луксозни лимузини ще разхождат артистите из София. Джей Кей и компания ще се изявят на 28 юни, а Джеси Джей ден след тях в „Арена Армеец“. 10 минивана ще са на тяхно разположение през цялото време от престоя им у нас.

Сцената за Джей Кей ще бъде 20 метра широка. Освен това е предвидена отделна, странична част, която да навлиза в сектора на публиката. Така феновете ще имат още по-голяма и реална възможност да видят отблизо емблематичните танцувални движения на фронтмена на бандата. Билетите за концертите са между 60 и 130 лева.

Огромен по размери ще бъде подиумът и за Джеси Джей. Специално осветление ще допълва атмосферата, пресъздавайки разнородни сюжети. Британската изпълнителка пристига с над 30 души свита. Тези дни тя зарадва феновете с нов сингъл. Парчето „Wild“ излезе в ефира в началото на седмицата и предизвика фурор. /БЛИЦ