50% намаление на еднодневен пакет със закуска и ползване на СПА в 5 – звездния Парк Хотел ПИРИН, Сандански!

1
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

реалнo 142 лв.

Oтстъпка:
-50%

71лв.

Купена:&nbsp 120 &nbspпъти

Абонирай се занашите предложения!

Стойност

142 лв.

Отстъпка

50%

Спестяваш

71 лв.

СПОДЕЛИ!

Парк Хотел „Пирин“ ***** – най-добрият СПА хотел в курортния град Сандански, ви кани да изживеете незабравима лятна почивка!

Лечебна минерална вода, неустоими Спа изкушения, 5 – звезден лукс за една нощувка със закуска и  ползване на Сауна Парк зона през месеците Юни, Юли и Август!  Най-добрият хотел в гр.Сандански-СПА дестинацията на България , в най-известния балнео курорт  с най-лечебния климат предоставя на своите гости атрактивно лятно предложение за Спа почивка през месеците Юни,Юли и Август .

В Парк Хотел „Пирин“ *****, част от веригата „Шарлопов хотелс“,  ви очакват безброй неустоими изкушения – басейни с минерална вода  в полите на величествената Пирин планина , 2600 кв. м SPA център с атрактивни Спа и балнео услуги,  висококачествената  кухня на Балкански и Средиземноморски ресторант, Пиано Бар Faces.
Ще заредите енергийно не само тялото, но и душата си с великолепните гледки, разкриващи се от комплекса към невероятната Пирин планина, а за любителите на културен туризъм Парк Хотел „Пирин”***** организира екскурзии до най-интересните туристически дестинации наоколо: най-малкия град-музей Мелник с прочутите си винарски изби, в които лично ще дегустирате отбрани вина, магнетичните Рупи с църквата на Ванга, средновековния Роженски манастир  и най-големия манастир на Балканите /паметник на Юнеско/ – Рилския. Не пропускайте да се насладите на 5-звезден лукс и удобство.
Парк-хотел „Пирин“ с неповторимата си атмосфера е идеално място за релакс и бягство от сивото ежедневие. Заредете се със сила, здрав дух и здраво тяло сред пет-звездния лукс на Парк Хотел „Пирин” ***** в Сандански!!!

ЕДНОДНЕВЕН СПА ПАКЕТ: 142лв. – 50% = 71лв.
Вип ваучера е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка в двойна стая

Една закуска

Ползване на вътрешен плувен басейн с хидромасажни джетове

Парк-градина с външен плувен басейн и детски кът

Сауна парк /финландска сауна, био сауна, парни бани – калдариум и лакониум, леден фонтан, емоционални душове, топли  лежанки  и пейки и зона за релакс/

Детски басейн

Джакузи

Фитнес

Ежедневна анимация за деца

Туристически данък

Туристическа застраховка и ДДС

Високоскоростен  безжичен интернет

Паркинг

Безплатен шатъл /по разписание/ до центъра на  града и обратно

Условия на офертата

ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.

Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.

Ваучерът важи за един човек при двойно настаняване.

Доплащане за единична стая  – 43лв. – на рецепция.

Дете до 4 години – безплатно настаняване.

Дете от 4 до 12 години на допълнително легло ползва 70% намаление от стойността на редовното легло в съответното помещение.

Дете от 4 до 12 години на редовно легло в двойна стая – 30% намаление от цената на редовното легло в съответното помещение.

Възрастен на допълнително легло в двойна стая – 50% намаление от цената на редовното легло в съответното помещение.

Доплащане за вечеря на възрастен -25,00 лв. на ден. 

Доплащане за вечеря на дете до 12 години -12,00 лв. на ден. 

Доплащане за обяд на възрастен -20,00 лв. на ден. 

Доплащане за обяд на дете до 12 години -10,00 лв. на ден.

Доплащанията се извършват на рецепцията в хотела.

Валидност на ваучера за престой: от 01 юни до 30 август 2013г.

Изисква се предварителна резервация на тел: ******6, ******, ******.

Вижте всички Общи Условия.

Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg
В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Парк хотел „Пирин” разполага с 76 просторни двойни стаи. Тук можете да се насладите на комфорта и красотата на съвременния дизайн. Стаите разполагат с климатик с индивидуален контрол на настройките, сателитна телевизия, високоскоростен безжичен интернет, радио, сейф, телефон, мини-бар; луксозен санитарен възел с вана с душ и отделна душ-кабина, сешоар и телефон. Стаите са с две отделни легла (TWIN) или със спалня (DBL), с възможност за настаняване на трети човек на допълнително разтегателно легло. Безплатно се предоставя и бебешко креватче при необходимост.
Средиземноморски ресторант с уелнес кухня:
В изискания уют на Средиземноморския ресторант ще се насладите на ароматните изкушения на здравословната Средиземноморска кухня в съчетание с отбрани напитки и изключително вкусни десерти. Закуската, сервирана в Средиземноморския ресторант, е истинско кулинарно приключение. Отпуснете се в елегантната морско-синя феерия на Средиземноморския ресторант (100 места) или се полюбувайте на прекрасна гледка към Пирин планина от лятната тераса на ресторанта (80 места).
Балкански ресторант в Парк хотел „Пирин“:
Уютният Балкански ресторант на Парк хотел “Пирин” предлага традиционни блюда и специалитети от балканската кухня – български, сръбски, гръцки, турски, македонски, румънски ястия – в съчетание с първокласни питиета и богата музикална програма. Ресторантът разполага общо с 150 места в основната зала и зимната градина към нея.
СПА център „Пирин” с неповторимата си атмосфера е идеално място за релакс и бягство от грижите. Тук човек се зарежда със здраве, красота и жизнени сили. СПА център „Пирин” е разположен на площ от 2600 кв. м. Разполага с лекар – специалист по вътрешни болести и физикална и рехабилитационна медицина, медицински сестри, висококвалифицирани кинезитерапевти, рехабилитатори, масажисти, опитни козметици, фитнес инструктори и предлага услуги на своите гости в следните направления:
СПА и уелнес    
Медикъл СПА – профилактика, извън болнично лечение и рехабилитация    
Спорт и здраве

Виж всички оферти от категория: Хотели Сандански

Оценка за „Парк Хотел Пирин*****“

4.65,
238 Глас(а)

Валидност на ваучера: от 01.06.2013 до 30.08.2013