Свеж летен грим видяна 4467 коментари 6

1
Добави коментар

Лятото е тук, а с него и по-свежите и нежни цветове, които красят лицето и цялото ни тяло. Не всеки грим трябва да се превърне в едночасова подготовка за деня, заложете на лесните трикове, с които ще заблестите и в ежедневието.

Летният грим грим е препоръчително (не е задължително) да бъде лек! Правило, което много жени и момичета пренебрегват и резултатите не са никак привлекателни.

Добре е да замените тежкия фон дьо тен с лек тониращ крем, а ружа с бронзиращи перли или пудра. А наситено червеното или лилаво червило с прозрачен гланц за устни в розов или телесен цвят.

 

Четете още: WOW! Ярко розови устни. Вижте как!

23-годишната блогърка Annie Jaffrey демонстрира страхотен летен грим стъпка по стъпка. Според нея летния грим трябва да бъде свеж и дискретен, естествен и подмладяващ.

 

 

„За да бъде свеж вашият летен грим трябва да забравите за тоновете спирала и дебелата очна линия. Бронзов прах, матирани сенки, кремообразни цветове и пастелни тонове са перфектния избор за лятото“, съветва красавицата.

Ако все още не сте намерили своя пролетно-летен грим, сега можете да се вдъхновите и да изберете този красив грим на Annie:

Четете още: Дълготрайно червило? Ето как!