Пенелопе Крус ще е най-възрастното момиче на Бонд | Teenproblem.net

1
Добави коментар

Испанската красавица Пенелопе Крус ще се превърне в най-възрастното момиче на Бонд, когато през лятото на 2014 г. се снима в следващата част на хитовата поредица, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Сексапилната актриса вече е сключила договор за участие в лентата. В момента тя е бременна със своето второ дете от актьора Хавиер Бардем и се очаква да роди до броени дни. Това обаче по никакъв начин не притеснява продуцентите на предстоящия филм, тъй като звездата ще има повече от година, за да влезе отново във форма.

 

Филмовите експерти обръщат внимание на факта, че през лятото на 2014 г. Крус ще е навършила 40 години. Така тя ще се превърне в най-възрастното момиче на Бонд, измествайки британската актриса Онър Блекмън, която през далечната 1964 г. се превъплъти в Пуси Галор в „Голдфингър” на 39-годишна възраст. Възрастта на испанската звезда обаче едва ли притеснява някого, тъй като красотата и сексапила ѝ все още вълнуват мъжките фантазии.

 

За момента не са известни повече подробности около предстоящия 24-ти филм от поредицата за тайния агент Джеймс Бонд. Едно обаче е сигурно – в главната роля отново ще влезе Даниел Крейг, който гледахме и в последните три части на филмовата сага. На режисьорския стол по всяка вероятност отново ще седне Сам Мендес, който миналата година постигна невероятен успех със „Скайфол”. Твърде вероятно е британската певица Адел за втори път да запише песен за поредицата, но с нея все още се водят преговори, тъй като всичко зависи от останалите ѝ професионални ангажименти.