Една двойка с 47 сватби

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Да се ожениш си е сериозна работа и е нужно за това да намериш перфектното място. Вдъхновени от този факт, колегите от Peika.bg разказват една невероятна история.

Британска двойка е подходила повече от сериозно към избора на място за своята сватбена церемония, като… се жени във всяка държава, която посещава.

Лиза и Алекс пътуват от повече от две години със своя стар кемпер Пеги, като си казват „да“ на най-красивите, най-романтичните, най-невъобразимите сватбени дестинации, за да изберат любимата си и да направят истинската церемония там.

На 29 май те се ожениха за 47-ми път. В Португалия.

Романтичното им приключение започва през 2000 г., а любовната им история е достойна за книга. Първо са приятели няколко години, след това стават двойка, разделят се и след 5 години бурен живот поотделно се събират отново. През юни 2011 г. Алекс напуска работата си, продава къщата си и пътешествието започва.

Първоначално имали идея да се оженят 30 пъти за една година. След това решават да са 50 пъти за три години. А сега – планът е да няма план.

Ето какво споделиха Лиза и Алекс специално в интервю за Peika.bg:

До коя сватба стигнахте? Тъкмо се оженихме за 47-ми път в Португалия на 29 май.

След две години пътуване има ли все още тръпка, както в началото? Разбира се. През цялото време посещаваме нови държави, срещаме се с нови култури и се запознаваме с удивителни хора всеки ден. И това е дори преди да се оженим!

Имате ли си любими места? Има толкова много места, които обожаваме. Перу, Колорадо, Колумбия, Франция, Лос Анджелис… Списъкът е дълъг, толкова е трудно да си изберем едно-единствено любимо място! А що се отнася до това, коя култура ни е харесала най-много, никога не са ни питали преди. Харесахме митовете и легендите в Хавай, връзката с Пачамама в Перу, песните, танците и празненствата на племената зулу и кхоса. Освен това тъкмо се запознахме и харесахме северноафриканската култура повече, отколкото бяхме предполагали.

Наистина ли ще спрете след 50-ата сватба? Първоначалната ни цел (когато трябваше да измислим някаква крайна цифра) беше 30, когато потеглихме от Великобритания през юни 2011 г. Сега вече сме подминали тази цифра и просто планираме да продължим, докато достигнем до другия край на света – в Австралия.

Вече знаете ли малко повече за перфектната сватба? Със сигурност знаем повече за нашата собствена представа за перфектната сватба. Открихме по нещо във всяка церемония, в която участвахме, и искаме да включим в последната церемония. Например, езическо помазване с благовонно масло, завързване на ръцете с панделка, заравяне на дарове за Майката Земя, без непременно службата да включва пръстени… Списъкът ще продължи.

Разгледайте кадри от останалите сватби на двамата влюбени тук. Или прочетете още любопитни материали от любимата ни Peika.bg:

Къде се пенсионират неоновите знаци от Лас Вегас?

Аликанте през погледа на един местен

8 признака на перфектните джапанки