Де Хеа: Щастлив съм в Манчестър Юнайтед

2
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа обяви, че се чувства прекрасно в клуба и няма намерение да напуска през лятото. Така той отрече слуховете, че е на път да се завърне в родината си Испания. Стражът започна кариерата си на „Олд Трафорд“ доста неубедително, но през миналия сезон остави много добри впечатления с изявите си и се бетонира под рамката на вратата на „червените дяволи“.

„Имам договор с Юнайтед и се чувствам все по-добре тук. През първия сезон имах някои трудности, но това е нормално – попаднах в нова държава, с нов език. Наложи се да работя повече, но успях да свикна. Много съм щастлив в Манчестър“, заяви Де Хеа.

Вратарят коментира и напускането на мениджъра сър Алекс Фъргюсън и идването на негово място на наследника му Дейвид Мойс.

„Почувствах голяма тъга, когато научих за раздялата с Фъргюсън. Ще бъде странно да не го виждам на резервната скамейка и на тренировъчното игрище. Той бе всичко за Манчестър Юнайтед. Всъщност той бе Манчестър Юнайтед. Мойс свърши доста добра работа в Евертън и сега всички трябва да го подкрепим. Да замениш Фъргюсън е доста трудна задача, но яз вярвам, че той е правилният избор и е подготвен за това, което го очаква“, допълни испанецът.