Ирена Милянкова: В „Къртицата“ нищо не е такова, каквото изглежда

1
Добави коментар

Моделката Ирена Милянкова беше поредната гост-звезда, която се включи в шоуто „Къртицата“. Кой е мислила, че е предателят сред участниците, и кое най-много я е изненадало в Базата, можете да разберете само от интервюто й за bliasak.bg.

Кога получи предложението да участваш в Къртицата – когато беше в студиото да защитаваш Криси, или още преди това? Ирена Милянкова: Седмица преди да вляза в Базата.

Кое те мотивира да се включиш в това риалити? Ирена Милянкова: Реших да се възползвам от тази възможност, защото обичам предизвикателства и исках да изживея тази несравнима емоция. Определено ме привличат екстремните преживявания и бях сигурна, че адриналинът ми ще бъде на макс през цялото време.

Имаше ли съмнения отвън за това кой е Къртицата и оправдаха ли се те и след участието ти в шоуто? Ирена Милянкова: Истината е, че бях убедена, че Къртицата е Тони, повлияна от видеоматериалите, които бяха излъчени до момента, тъй като той правеше впечатление на некомуникативен, затворен човек, рядко общуваше с другите участници и не винаги взимаше отношение по темите, които обсъждаха. Оказа се обаче, че съм се заблудила, защото след близкия контакт с него и няколко по-задълбочени разговора, разбрах,че Тони е изключително интелигентен, ерудиран и общителен, но не намира общ език с останалите и не е човек, който прави компромиси със себе си, за да спечели зрителите на своя страна. Той е неподправен и автентичен, искрен и не страда от мания за показност. Съответно Тони се превърна в мой фаворит и победител, но за съжаление малко след мен излезе от Базата.

Мислиш ли, че Къртицата ще надвие групата? Ирена Милянкова: Дълбоко се надявам да не е така.

Какво най-много те изненада в участниците от това, което беше гледала отвън? Ирена Милянкова: Абсолютно разбираемо е продукцията да манипулира зрителите, излъчвайки подбрани материали. Благодарение на монтажа, може да се изгради образ, напълно различен от същността на човека. Нищо не е такова, каквото изглежда.

Ти, заедно с Жени и Рут бяхте жените, които подкрепихте в един много труден момент Радина. Смяташ ли, че тя е изтормозена от Деян? Ирена Милянкова: Не считам, че е редно да коментирам.

Като каква определяш любовта им от това, което си виждала като взаимоотношения между тях? Ирена Милянкова: Не съм от хората които изпитват необходимост да обсъждат нечии взаимоотношения в медийното пространство. Каквото имам да споделя, ще го споделя единствено само с тях двамата.   Според теб с какво трябва да направи компромис една жена в името на връзката си и мислиш ли, че насилието може да бъде оправдано? Ирена Милянкова: Вярвам, че прошката е божествено качество.

Ти си станала майка много млада. Рут поиска ли съвет от теб за ситуацията, в която се намира? Ирена Милянкова: Рут ми сподели, че неслучайно ме е разпитвала за моите бременности и отглеждането на децата.

Ако ти беше на нейно място, какво щеше да направиш – да оставиш бебето, или да го махнеш? Ирена Милянкова: Не е необходимо да вземам отношение по този въпрос.

Мислиш ли, че една жена може да се справя сама с отглеждането на дете? Ирена Милянкова: Разбира се.

Новини за Ирена Милянкова
Интервюта с Ирена Милянкова