Един незабравим 1-ви юни в София и Варна с Trinity Kids

1
Добави коментар

За Деня на детето кипят приготовления в Trinity Kids в София, Trinity Park и Trinity Contrast във Варна. Очертава се един незабравим 1-ви юни за малки и големи!

В столичния Детски АРТ и парти център Trinity Kids от 10:00 до 12:00 са подготвили забавна творческа програма, включваща рисуване с цветни тебешири върху асфалт, много игри със спортен характер и пускане в небето на пъстри балони с желания и мечти. И докато децата се забавляват, родители, на ваше разположение е кафе салонът, в който можете да прекарате приятни мигове с приятелите ви.

Това не е всичко! Във Варна в Trinity Parkот 10:00 до 12:00 за всички малки и пораснали деца организират мини парти-дискотека в лятната градина и детска площадка към Vincent s Café Bar & Diner. Денят на детето ще бъде отбелязан с танци, музика и много смях.

Празничната програма включва забавни игри, за които организаторите са подготвили награди, осигурени от „Зайо Байо“ и Babolat, DJ-прати и рисуване на открито върху две големи бели платна, където малчуганите ще могат да творят с цветни боички слънчеви рисунки. Детската площадка с катерушки и пързалки ще бъде украсена с балони, а за всички присъстващи ще има вкусни изненади, осигурени от партньора на събитието – производителят на царевични пръчици „Зайо Байо“. Вход свободен, а задължителните аксесоари са усмивка и добро настроение.

В Trinity Contrast Kids Centerот 16:00 часа ще посрещат само усмихнати малчугани, готови да се включат в забавни игри с награди-изненади, осигурени от „Зайо Байо“. Заедно всички ще направят слънце от ръчички, ще се включат в интересни и забавни предизвикателства, а след това родители и деца ще пуснат в небето мечтите и желанията си. Тържествената част ще завърши с вкусна торта и игри.

А вие къде ще бъдете на 1-ви юни? Ако желаете да празнувате с Trinity, не забравяйте, че трябва да направите предварително записване на телефон или e-mailнай-късно до 17:00 часа на 31 май.

 Координати на всеки от обектите можете да откриете на www.trinity.bg