На шопинг за плажни чанти! » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лятото вече започна и всеки от нас бърза при първа възможност да се отправи към морския бряг. Днес ще обърнем внимание на един от задължителните елементи за плажната визия… нейно величество плажната чанта! Страхотните големи модели са изключително практични, защото в тях побираме всички вещи, които са необходими за приятното ни прекарване на морския бряг, като лосиони против изгаряне или друга козметика, слънчеви очила и най-различни аксесоари.

В зависимост от вашия плажен стил, може да подберете най-подходящата чанта. Плетените модели носят етно настроение и са страхотно допълнение към бански с подобен принт.

Текстилните варианти също са много удачни, особено, ако привличат вниманието с весел шарен десен. Модерни модели, направени от гума или прозрачни материи като PVC са практично и ефектно решение.

Ако нямате подходяща плажна чанта или искате да се сдобиете с нова, разгледайте нашите шопинг предложения. Много от моделите, които сме селектирали са добър избор не само за плажа, но и като аксесоар към вашата стрийт визия. Продуктите са от онлайн магазините: dress-for-less.com, newlook.com и totallyerectedstore.com.

Автор: Делица Цонева