Питбули нападнаха американска репортерка (видео)

1
Добави коментар

Жителката на американския град Провидънс в щат Род Айлънд нападна снимачен екип на местния телевизионен канал ABC 6 и насъска питбулите си срещу тях, когато репортерка поиска да й вземе интервю.

Аби Ниезгода и колегата й оператор отишли на място в дома на Мелиса Лоурънс, за да й зададат няколко въпроса. По-рано 16-годишната й дъщеря Ниасиа, едва не станала жертва на хулигани, които я нападнали по време на семеен празник. Групата тинейджъри без покана дошли на празнична вечер в детска градина, по случай завършването на възпитаници на заведението, където в момента се намирало и семейство Лоурънс, подкрепящо свой малък роднина. Бандитите започнали да стрелят с пистолети и едва не простреляли дъщерята на Мелиса, след което журналистите решили да вземат интервю от майката.

Във видеото се вижда как репортерката се опитва да получи коментар от жената и й съобщава, че единият от нападателите сам се е предал на полицията. Но вместо това Мелиса Лоурънс вдига скандал, след което насъсква срещу екипа своите кучета.

Шокираните репортери решават да се оттеглят, когато Лоурънс пуска срещу тях двата си възрастни питбула.

Кучетата започват да преследват журналистиката и успяват да я ухапят по ръката.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти