ВИДЕО: Мокри кърпички за мъже с големи нужди

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Може от време на време да се подиграваме на жените за всичките им пудри, лакове, сухи, мокри и прочие кърпички, но едно е факт – личната хигиена е задължение и приоритет на всеки един човешки индивид. Именно затова употребата на хигиенизиращи продукти, подобно мокрите кърпички, не би трябвало да ни притеснява и въобще не трябва да смятаме, че подобен акт по някакъв начин уронва мъжествения ни статут. Дори напротив.

Мокрите кърпички са много полезни при работа, преди и след хранене, а и в леглото, където високата хигиена е задължителна. За да стигнем от работата до удоволствието обаче, понякога преминаваме през… тоалетната, където отново пръв приятел са ни хигиенизиращите продукти, най-вече под формата на класическото бяло руло тоалетна хартия. Да обаче, добре знаем, че тя не винаги е достатъчно ефикасна срещу някои по-упорити… нужди, в които до ефективна хигиенизация се стига след сериозни количествени и качествени усилия.

Именно затова хитри американци са изобретили мокри кърпички за мъже с големи нужди. Въпросните пестят време, усилие, материал и, според супер забавната и смешна реклама, която предстои да видите, имат неповторим ефект, конкуриращ дори къпането.