“Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

3
Добави коментар
cybervn
cybervn

Знаете обичам да си драскам някакви неща, които си мисля на момента, по този начин най-лесно се създава смислена публикация, която обаче може да няма стойност за потребителя, а и е нужно да се свържат всички мисли в текст, който да изглежда като такъв.

Проблема най-често, е че мислите са доста разхвърляни и е трудно ги направите на статия особено на така защо трябва да купим Acer

Та понеже тази статия е просто тестово да видя как един стар домейн с история и не малко качествени линкове ще се класира, а и смятам да покажа и другия на Г, която ще се случи след малко.

Ето една идея за сравнително качествен сайт, който може да се направи -> сайт за въпроси и отговори, като всички въпроси започват с “Защо трябва”. Могат да се измислят доста такива интересни и любопитни въпроси, малко споделяния в соц. мрежи и аудиторията ще е налице, като се направи и да прехвърля коментарите от ФБ ще се намери и потребителско съдържание. Има и готови системи по темата, така че остава само да се заеме и да го направи.

И накрая само да спомена, че www.Notebook.bg е онлайн магазин за техника и в момента е основен спонсор на интересно състезание, чиято цел е да се ранкнеш за фразата “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” като този, който е най-отгоре ще си прибере едни 5К в левове, има възможност и за други възнаграждения така, че поинтересувайте се, прочетете и се включете. Мечо пух отново е прав колко, повече играчи, толкова по-интересно.

Както знаем е готино да има различни интерактивни елементи по страницата, затова едно и едно видео за Acer :