Пет храни за бърз метаболизъм и изгаряне на мазнини

14
Добави коментар
biomall
biomall

Колкото повече накарате своя метаболизъм да работи, толкова повече мазнини ще изгорите. Как да направите така, че вашият метаболизъм работи по-здраво? Просто е: хапвайте цели, нерафинирани храни. За разлика от преработените храни, които са лесни за разграждане за метаболизма, цели храни са по-трудни и изискват повече работа, за да бъдат преработени по време на храносмилателния процес. Това е печеливша ситуация, защото вашият метаболизъм се радва на усилената работа и ползите от естествени, непреработени храни, които да ви помогнат да почувствате по-сити за по-дълго време. Тук са пет природни, цели храни, които могат да засилят вашия метаболизъм и ще ви помогнат в изгарянето на мазнините.

Авокадо:

Съдържа уникална комбинация от есенциални омега мастни киселини, мононенаситени мазнини и антиоксиданти. Авокадото е естествена противовъзпалителна храна, която помага да се поддържа чисти, здрави кръвоносни съдове и увеличава ефективността на метаболизма.

Фасул:

Снабден с високо устойчиво нишесте и фибри, бобът не се преработва никак лесно. В действителност, когато ядете цели зърна, тялото ви започва се използва допълнително акумулирана енергия (калории), за да помогне с процеса на храносмилането. Това усилва работата на метаболизма, което естествено изгаря излишните мазнини.

Люти чушки:

Добавете малко люто при следващото хранене за здравословен метаболизъм! Лютите чушки съдържат естествени съставки, които не само изгарят устата, но и на мазнините (например след пикантна храна се изгарят от 50 до 100 калории). И имайте предвид това: толкова по-люто, толкова по-бърз метаболизъм…

Зелен чай:

Двете съставки в зеления чай, които работят заедно, за да образуват мощно забързване на метаболизма и изгаряне на мазнини са кофеин и катехини (специфична форма на антиоксидант). Тези съставки стимулира нервната система, която пряко стимулира метаболизма и изгаря мазнините.

Кафе:

Кафето е богато на мощен естествен кофеин. Когато пиете кафе, продуктивността на метаболизма ви се покачва с до 15%, което допринася за укрепване на имунитета и за намаляване на обиколката на талията.

За някои хора, забързването на метаболизма и изгарянето на мазнините може да бъде трудно. Добавки, като например: ABC Акай Бери, Малинови Кетони, Маки Бери и Африканско Манго могат ефективно да стимулират метаболизма, изгарянето на мазнини и повишаване на енергията.