Сенки според цвета на очите

1
Добави коментар

Очите са най-красивата част от човешкото лице. Тяхната форма и цветове са толкова разнообразни. Всички те са необикновени и интересни. Гримът, който нанасяме всекидневно подчертава тяхната красота и придава допълнителен блясък в погледа.

Кои сенки за подходящи за вашия цвят на очите?

Изберете подходящия цвят и експериментирайте с нюансите.

За зелени очи

Корал и злато. Коралът е изключително красив и модерен цвят. Ако сте със зелени очи, сенки в корал ще направят много красив контраст, на който очите ви ще изпъкнат още повече. Красив загар на лицето, коралови сенки и може да добавим мек златен акцент.

Очи с цвят на лешник

Меки розови сенки. Лешниковите очи са комбинация от различни красиви цветове. Меките пепеляво-розови сенки и черна очна линия ще подчертаят различните им нюанси. Разбира се, не забравяйте и спиралата.

За сини очи

Лилави сенки. Лилавите сенки подчертават красотата на синия цвят. Цветове на лавандула и люляк се сливат с красотата на сините очи, като създават усещане за безкрайност. Добавете и малко блясък с помощта на лек брокат.

За кафяви очи

Електриково сини и смарагдово-зелени сенки. Направете преливане на по-тъмни към електриково завършващи сенки. Подчертайте миглите с плътна черна спирала. Добавете цвят на смарагд в ъгълчетата на очите. Лек жълт нюанс ще направи синьото още по-игриво.

За пъстри очи

Използвайте всички цветни сенки, както и графитно сиво. Избягвайте кафявото. Пъстрите тонове ще заиграят красиво с ярките сенки.