Едноръката Никол Кели стана Мис Айова 2013, ще се бори за Мис Америка 2014

2
Добави коментар
Avtora
Avtora

Никол Кели е името на Мис Айова 2013. Красавицата, родена без лява ръка, ще представи щата на предстоящия през септември конкурс Мис Америка 2014.

23-годишната блондинка призна, че е решила да се включи в надпреварата, за да привлече вниманието на света към проблемите на инвалидите.

„Преди година не се виждах като участничка в конкурс за красота… Сега обаче знам, че това е точното нещо за мен и допълнителна възможност да се даде гласност на моята платформа „Да преодолеем недъзите“, което е огромна чест.

Много съм развълнувана от перспективата да продължа делото си и да променям живота на хората, но вече като Мис Айова 2013″, сподели Никол Кели.

През 2012 г. красавицата е завършила Театрална режисура и мениджмънт в университета Линкълн в Небраска и мечтае за кариера на Бродуей.

Момиче с недъг не за пръв път печели конкурс за красота в Страната на неограничените възможности. През 1994 г. Мис Америка стана представителката на щата Алабама, която не чуваше, а през 2012 г. Алексис Уайнман влезе в историята на конкурса като първата претендентка, страдаща от аутизъм.

Галерии

Малъри Хайтс Хейгън – Miss New York City 2012, Miss America 2013

Miss Playmate 2012 Силвия Бахати

Miss Playmate 2011 Меги Колева в Playboy