Алуминиева дограма срещу ПВЦ

2
Добави коментар

Вечният спор при избора на дограма е каква да изберем. Един от членовете на семейството смята, че покупката на алуминиева дограма е по-доброто решение, а друг предпочита ПВЦ профили. Подобни спорове се пораждат и около използваните стъклопакети дали те да бъдат двойни или тройни такива.

Въобще селекцията на дограма е доста трудно решение и поради тази причина можете да се допитате до специалист от нашата фирма Стройинвест ООД. Последният ще се съобрази с квадратурата на вашия апартамент, конкретните помещения, в които ще монтирате профилите и кой е оптималния вариант за нуждите ви.

Да предположим, че искате алуминиева дограма, но нямате представа какви са спецификите на отделните профили, то тогава ви трябва професионална консултация. Например профилът с прекъснат термомост е по-защитен от конденз, отколкото този без прекъснат термомост. Това са много важни неща за всеки един клиент.

Ако пък говорим за ПВЦ дограма тогава ще срещнем недоволни клиенти от начина на поддръжка, дизайна, цветовата гама и прочие. За всяка болка обаче има билка, която ще откриете в сайта на Стройинвест ООД, който представяме, чрез днешната ни публикация в мрежата.

Не подминавайте фактора стъклопакет, тъй като той е от решаващо значение. Колкото по-дебел е той, толкова по-голяма е възможността за защита срещу замърсители, природни бедствия, шум и така нататък. На пазара се предлагат две или три камерни оферти, които гарантират добрата топло и звукоизолация за помещенията ви.

Задължително искаме да обърнем малко внимание на факторът земетресения и ураганни ветрове, защото те са възможни в България. Новите оферти за ПВЦ дограма например гарантират висока устойчивост, а алуминиевите профили са се доказали като един отличен вариант за потреблението в наши дни. Въпросът кой е по-добрият избор за дограма ще виси още много години напред. Важното е да купите продукт с доказано качество, така щото да се радвате на уют и топлина вкъщи и на работното място.