Феновете на „Литекс“ си бранят Гриша Ганчев

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Феновете на „Литекс“, обединени в групата „Ултрас Ловеч“, дадоха да се разбере, че са твърдо против възможността собственикът на местния футболен клуб Гриша Ганчев да се оттегли и да поеме ЦСКА.

„Гордост е да си от „Литекс“, лесно е да си от „Левски“, напоследък срамно е да си от ЦСКА! Г-н Ганчев, знайте, че тук, в нашия Ловеч, всички стоят плътно зад отбора. Бъдете сигурен, че любовта и пламъкът в очите на дори само 3-ма от нас е много по-силен от всички онези псевдофенове на ЦСКА, които са виждали „Армията“ само на снимка! Не ни предавайте!“, се казва в обръщението. В него ловешките привърженици натъртват и на други факти – как „вярната“ публика на ЦСКА е напуснала още на почивката при загубата с 0:8 от „Литекс“, как никой не си е тръгвал с добро от ЦСКА и как „червените“ фенове са скандирали обидни възгласи по адрес на Гриша Ганчев, пред когото сега „са паднали на колене и умоляват“.

Все пак към момента индикациите са, че „Литекс“ подготвя отбор, който ще започне сезона в А група, а не във втора дивизия въпреки масовите слухове и версии.