Какво предлагаме

2
Добави коментар

1.СТАЦИОНАР
2.ДНЕВЕН СТАЦИОНАР
3.МОБИЛНИ ГРИЖИ

1.СТАЦИОНАР

В стационара на хоспис Надежда постъпват пациенти, насочени от личния си лекар или от специалистите от болничната и доболничната помощ или по свое желание-пациенти преживели мозъчен инсулт, нуждаещи се от рехабилитация и обгрижване на легло, след хирургична или ортопедична операция в периода на възстановяване, дементно болни.

Ние осигуряваме 24 часово дежурство от медицински сестри, преглед от лекуващия лекар при постъпването и при всяка необходимост, осигуряване на прегледи от специалисти, лабораторни изследвания, високоспециализирани изследвания при необходимост, настаняване в болнично заведение, транспорт до спешен център.

В стационара се измерват жизнени показатели два пъти дневно и при необходимост, извършват се хигиенни грижи, тоалет против декубитус , изпълнение на предписаното от лекар лечение, диетично хранене, рехабилитация, гимнастика,  организация на свободното време.

При постъпването в стационара на всеки пациент се изработва индивидуална програма за здравни грижи.

Възможно е дългосрочно или краткосрочно настаняване.

2.ДНЕВЕН СТАЦИОНАР

Ние можем да поемем грижите за вашият близък през деня, когато Вие работите, а вечер и през уикенда той ще бъде сред близките си, в семейна среда. Понеделник до петък от 8 часа- със собствен превоз, часът на връщането може да бъде договорен.

По време на престоят си в хосписът пациента ще получи предписаното лечение, медицинско наблюдение, рехабилитация, хигиенни грижи, четирикратно или петкратно хранене, занимания по интереси.

3.МОБИЛНИ ГРИЖИ

Ние можем да Ви предоставим медицинско обслужване в уюта на вашия дом 24 часа или почасово.
Извършване на всички сестрински манипулации-мускулни, подкожни, венозни инжекции, венозни инфузии, поставяне и сваляне на уретрални катетри,превръзки на оперативни, декубитални, трудно зарастващи рани, вземане на кръв и секрети за  лабораторни изследвания, хигиенни грижи.

Ние можем да ви помогнем при подготовка на документи за ТЕЛК, изписването на редовно приеманите медикаменти от личния лекар и осигуряването им от аптеката, осигуряване на помощни средства за инвалиди.
Почистване на вашето жилище, помощ при пазаруване и разходка.
Осигуряване на храна и помощ при хранене.
Вие можете да сключите договор за месечен пакет от услуги.