Делян Пеевски може да арестува Цветанов за 24 часа

2
Добави коментар

/Поглед.инфо/ „Делян Пеевски може да ме арестува за 24 часа. С новите промени в закона, ДАНС получи право да задържа лица в срок до 24 часа. Всичко е възможно да се случи с мен“. Това заяви Цветан Цветанов.

Бившият вътрешен министър смята, че е глупаво да се твърди, че депутатите от БСП и ДПС са научили едва тази сутрин, че Пеевски ще бъде предложен за председадел на Държавната агенция за Национална сигурност (ДАНС).

„Още преди 10-15 дни се знаеше, че Пеевски ще бъде номиниран за този пост“, категоричен бе Цветанов. Той коментира по следния начин днешната среща между Сотир Цацаров, Цветлин Йовчев и Пеевски: „Ако преди съм имал някакви съмнения относно това, че Пеевски се е ползвал с протекцията на Цацаров, то сега тези съмнения категорично отпаднаха“.

В създалото се напрежение около Делян Пеевски, Цветанов е изключително щастлив, защото вътрешнопартийните брожения, които искат да го свалят от зам.-председателското място в ГЕРБ временно отидоха на заден план.

Ако през следващите дни ситуацията около Пеевски се успокои, то Цветанов отново ще бъде поставен на дузпата от голяма част от собствените му съпартиици, твърдят опонентите му.

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели