УАУ! Вижте порасналите деца на звездите

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Вижте порасналите деца на звездите

УАУ! Вижте порасналите деца на звездите 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Разгледайте ексклузивната галерия с актуални фотоси на звездните деца

Те не са обикновени деца. Те са деца на едни от най-известните личности в света. Те са децата на звездите.
Още от момента на раждането си, тези деца се превръщат в малки звезди. Те са известни и често растат под светлините на прожекторите. Папараците ги дебнат на път за училище или докато си играят на площадката. А мама и татко обичат да ги взимат със себе си на светски събития и на червения килим.
В нашата галерия сме подбрали специално за вас актуални снимки на едни от най-известните звездни деца.
Дъщерята на покойния крал на попа Майкъл Джексън вече е голяма. 15-годишната Парис Джексън се опитва да води живот като съвсем нормален тийнейджър, но не винаги успява. В момента Парис търси себе си и преживява тежък период. Преди дни стана известно, че тя се е нагълтала с около 20 хапчета болкоуспокояващи. Тя вече е в безопасност.
Дъщерята на кралицата на попа Мадона също е под постонно наблюдение от папараци и фенове. 16-годишната Лурдес Леон вече поема по стъпките на мама Мадона. Тийнейджърката вече се изявява като успешна бизнесдама.
Най-големият син на Анджелина Джоли и Брад Пит, който е осиновен от Камбоджа, също дебютира в киното. Мадокс Чиван Джоли Пит ще навърши 13 години през август.
Най-големият син на Уил Смит и Джейда Пинкет също е поел по стъпките на татко си. 15-годишният Джейдън Смит създаде истински фурор с ролята си в „Преследване на щастието“. В последния си филм Джейдън отново играе редом до баща си Уил Смит в „Земята: Ново начало“.
Дъщерите на комикът Еди Мърфи вече са пораснали и са се превърнали две красиви млади дами. 18-годишната Шаин Одра Мърфи и 23-годишната Бриа Мърфи се снимат за известни американски списания и обичат да привличат мъжките погледи.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: