Венци Стефанов пред Sportal.bg за Славия, ЦСКА, Стоичков и Гриша Ганчев (видео)

4
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели мнението си за случващото се в ЦСКА. Според боса на „белите“, мястото на новия треньор на „червените“ Христо Стоичков е именно на „Армията“. Стефанов смята, че ако Гриша Ганчев влезе в клуба, това ще означава, че идват добри дни за ЦСКА.

„Пак казвам – за мен Ицо е икона като футболист, ще съм щастлив ако се доближи до това ниво и като треньор. На Ицо там му е мястото – на „Българска армия“, просто е престъпление да бъде другаде треньор“, сподели пред Sportal.bg Стефанов.

„Нормално ли е Литекс да става ЦСКА или обратното? Знам, че Гриша Ганчев е президент, който ще направи много, ако стана бос на ЦСКА, клубът ще го чакат добри дни. Но отсега искам да препудпредя, аз познавам много добре Гриша Ганчев, от 25 години се познаваме с него, знаете какъв президент беше в Литекс – той няма да търпи никакви външни намеси, разни кучета, мучета и тем подобни да му се размахват като прани гащи на стадиона и да му дават акъл какво да прави. Според мен само такъв като Гриша Ганчев може да вкара ред в ЦСКА и да направи от този отбор нещо повече“, каза още Венци Стефанов.

Що се отнася до ситуацията в Славия, Стефанов заяви: „При всички случаи на нас ни трябва играч, който да вдигне нивото. Дали Кристиян Узунов ще остане на „Овча Купел“? Това не го решавам аз. Това го решава само треньорът. Но пак казвам, на нас ни трябва футболист, който да вдигне нивото на тима. Ако треньорът прецени, че този футболист му трябва, аз не бих се възпротивил. Трябва ни силен централен защитник, който да може да изнася топката, да подава, да има бързина“.