Преслава иска да съди Лили Иванова

14
Добави коментар

Преслава обмисля да даде под съд за обида Лили Иванова.

Тя вече се е консултирала с адвокатите си заради скандално изказване на 70-годишната поплегенда, която я определи като проститутка.

След излизането си от Къщата на „ВИП брадър“ Преслава била неприятно изненадана от книгата на Лили Иванова, претенциозно наречена „Истината“, в която примата по неясни причини се гаври с поп фолк певицата:

„Трябва някой ден да се опише проституцията на новите звезди. Водка с утеха, разбирате ли“, пише в т.нар. автобиография, която повечето читатели определят по-скоро като поменик на хората, които Лили мрази по една или друга причина.

След като прочела скандалния пасаж, Преслава адски се разтроила, разкриват нейни приятелки:

„Толкова години съм си пазила името и съм бачкала като луда, без да си лягам с този и онзи, а сега ме изкарват парцал“, разплакала се тя.

Близките й веднага я посъветвали, вместо да се депресира, да се консултира с адвокат и да „накаже финансово“ Лили за изцепката й.

Фолк певицта се вслушала в думите им и в края на миналата седмица се срещнала с юридическия си съветник, за да обсъдят въпроса може ли да осъди Иванова за обида и клевета.

Според адвоката това е напълно възможно и при нейно желание веднага ще задейства процедурата.

В момента Преслава претегля всички „за“ и „против“ от една евентуална бъдеща война с Лили и до броени дни ще вземе окончателно решение, издават източниците на „ШОУ“.

Врели и кипели в шоубизнеса пък допускат, че „Вечната Амбър“ е жегнала 50 години по-младата от нея певица заради това, че я е изместила от челната позиция в „Пайнер“.

„Лили Иванова съгласуваше идеите за песните от първия си албум с нас и тогава се получиха много добри хитове: „Не всичко е пари, приятелю“, „Сълза“, „Счупената чаша“ и др. За втория си албум тя реши да експериментира с рок песни, за да плени и тийнейджърите, без да се съобразява с нашето мнение. Именно това беше причината да приключим работата си с нея“, разкри преди време шефът на „Пайнер“ инж. Митко Димитров.