Samsung Galaxy S4 Zoom

16
Добави коментар
kyovev
kyovev

Samsung Galaxy S4 Zoom е едно от новите устройства от серията Samsung Galaxy S4. Това е хибрид между смартфон и фотоапарат. Устройството е с операционна система Android, версия 4.2.2. Камерата е 16-мегапикселова и има сензос със x10 Zoom (десетократно увеличение), както и софтуерно стабилизиране на изображението, подсилено от сензори. Отделен бутон контролира много от функционалностите на устройството, които имате опция да / не ползвате. Не на последното място е ксеноновата светкавица.

Това, с което устройството се различава е неговият GSM модул – да, можете да говорите с приятелите си чрез него. Сензорният екран му дава възможностите на типичен смартфон (4,3 инчов екран). Други хардуерни характеристики на този камерафон са неговия двуядрен процесор, 1,5 Gb оперативна памет (ram) и 8 Gb физическа памет за съхранение на данни. Разбира се, можете да увеличите паметта с допълнителна microSD карта.

Според информация, с която успяхме да се сдобием, можем да очакваме устройството най-рано август в България на цена около 1000 лева.