Конкурс за детска рисунка на тема „С моето семейство в СВА“

1
Добави коментар
pgp

Очакват ви много изненади:

PSP – плейстейшън портабъл 2 велосипеда 2 тротинетки 5 детски енциклопедии 5 волейболни топки 5 футболни топки 20 федербала 5 играчки моторници 15 скейтборда и още много поощрителни награди!

Уважаеми родители, Ние от СВА бихме искали да вдъхновим, поощрим и развием творческия талант на вашите деца, защото няма нищо по-прекрасно от креативни, щастливи и уверени в способностите си деца! България се нуждае от това!

С удоволствие Ви каним да се включите в конкурса на СВА и да стимулирате техния потенциал!

Тема на конкурса: „С моето семейство в СВА“

Използвани материали за рисунките: без ограничение

Формат на рисунките: без ограничение

Възраст: до 12 г.

Всеки млад художник има право да участва с максимум 2 рисунки.

На гърба на всяка една рисунка е необходимо да бъдат написани:

– трите имена на автора – възраст на автора (навършени години) – населено място, точен адрес и телефон за връзка, електронен адрес – име на родител/учител, координати

Целта на контактите е да имаме обратна връзка с вас, респективно с вашето дете, за да можем да се свържем и да му дадем награда!

Рисунките предавайте до 23.06.2013 г. в най-близкия супермаркет СВА.

Рисунките на малките художници ще бъдат оценени на 28.06.2013 г. от известен художник, който СВА ще обяви допълнително. След конкурса всички рисунки ще бъдат изложени и в специални кътове в големите супермаркети СВА.

Стимулирайте потенциала на децата си, а ние ще ги наградим! Очакваме ви с нетърпение!

Краен срок за участие: 23 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.