Сантра: Късно е за романтика

1
Добави коментар

След първия си солов сингъл от 10 години насам, с който R’N’B дивата Сантра покори сърцата на музикалните фенове в България, изпълнителката на “Нещо по-добро” вече е готова с новото си самостоятелно парче – “Късно за романтика”. То е дело на култовия рапър и хитмейкър N1 в България Криско Бийтс, и макар да е записано за невероятните два часа, дава заявка за безкрайни емоции и дълги престои на челните места в класациите през летните месеци.
Сантра е и сред топ изпълнителите на предстоящото първо издание на хип-хоп фестивала “359 Hip-Hop Festival 2013”, който ще се проведе след броени дни в Пловдив. Певицата е изключително развълнувана от предстоящото си участие, тъй като подготвя двойна изненада за публиката и за гост-звездата на събитието – R’N’B кралицата Сиара.

На 22 юни, Сантра ще зарадва своите фенове с ексклузивна премиера на новия хитов трак “Късно за романтика”. Певицата ще представи за първи път песента пред публика със зрелищен лайв перформънс, оригинална визия и балет, в третата вечер от тридневния “359 Hip-Hop Festival 2013” в града на тепетата. В тематичната вечер, посветена на дамите, на сцената освен Сантра, ще излязат лошите момичета на българския хип-хоп, начело със световната мегазвезда Сиара. Сантра подготвя специална изненада за американската R’N’B дива.