Необичайни саксии за цветя

2
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Запазено под (Интересно, Интериор) by Admin on 20-06-2013

По всяко време на годината в почти всеки дом има растения или стайни цветя. Те са радост за нашите очи, създават уют и комфорт, а някои от тях дори пречистват въздуха. Разбира се те допълват и интериора.

Представяме Ви едни необичайни саксии, направени от декоративни възглавнички. Саксии от този тип определено ще разнообразят интериора и ще му придадат оригинален вид. Освен, че ще украсят Вашия дом, те са и идеален подарък за близки и приятели.

Възглавничките са направени от непромокаем качествен, текстилен плат. Създателите от израелската дизайнерска фирма Sudio Libe предлагат огромно разнообразие на модели и цветни решения, за да може с лекота да се впишат както с мебелите, така и с цялостния интериор на дадено помещение.

Една възглавничка – саксия се прави от специален непромокаем материал, с цел при неправилно поливане на цветето да не се попива разлятата отстрани вода.
Тези кашпи са идеално допълнение към интериора на спални, всекидневни, дори и за кухни. Така стаите ще изглеждат не само
по-приятни, но и по-свежи. Всеки, който има желание може да развинти въображението си и да пробва сам да направи нещо подобно.

   

Прочети