ZooMumba.bg – забавната зоопарк игра в Napred.bgZooMumba.bg – забавната зоопарк игра в Napred.bg

1
Добави коментар
Veska
Veska

Резултати за „ZooMumba“.
Напред.БГ – Българската търсачка.

ZooMumba.bg

Най-забавният зоопарк вече и с официален сайт на български език. Регистрирайте се и играйте безплатно една от най-популярните игри онлайн.

Форумът на Zoomumba.bg разполага с над 54,000 теми и 741,000 мнения относно играта.

Посетете официалната страница на ZooMumba във Фейсбук и научете всичко за играта, споделяйки опит и мнения с другите фенове.

Станете част от 12-те хиляди последователи на играта в Туитър.

Ако търсите някоя приятна и занимателна игра, с която да убиете малко (или много) време, ZooMumba.bg е сайтът, който търсите. В нея можете да си направите собствена забавна зоологическа градина – закупете си развъдници, животни и се грижете за тях. На всяко следващо ниво на играта ще можете да развивате своя зоопарк повече и повече , разполагайки с повече и най-различни опции. С всяко изминато ниво в ZooMumba мотивацията ви да поддържате вашата зоологическа градина чиста, подредена и на ниво ще става още по-голяма и зарибяваща.

Napred.BG е търсачка от българи за българи. Повече от година работим тя да става все по-добра. Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!

Tweet

Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.
За уебмастъри:Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.