Направете си сами модерна лятна рокля

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Късата рокля без презрамки е може би най-любимата дреха на лятото. Освен че осигурява прохлада, тя е и на върха на модните тенденции, особено когато е решена в актуален цвят, като например корал или пък мента.

Ако искате да се сдобиете с такава рокля, без да се налага да отделите половин почивен ден в обикаляне от магазин на магазин, достатъчно е да отворите гардероба си и да извадите от там онази отдавна скрита из долните рафтове широка тениска, с която понякога се разхождате до кварталния магазин. Или пък да заемете някоя от многото блузи с къс ръкав на половинката си.

Последвайте тези няколко лесни стъпки, за да си направите сами страхотна лятна рокля. Ако пък смятате, че фигурата ви не позволява да облечете толкова къса дреха, то по същата рецепта може да си направите туника, която да съчетаете с клин или скини дънки.

Облечете блузата така, че деколтето да огражда зоната над бюста ви, както е показано на снимката.

Прехвърлете последователно първо единия, а след това и другия ръкав вътре в полученото деколте.

По желание добавете под бюста колан по ваш избор.

Това е почти всичко, което трябва да направите. Остава ви единствено да разходите новата си лятна рокля и да оберете овациите на всички, които се разминат с вас.

Ако искате да разберете как може да си направите подобна рокля и от мъжка риза, прочетете тази статия. А ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!