Интериор вдъхновен от морето » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече е лято и сме на тотална морска вълна! И тъй като през горещия сезон обичаме да усещаме прохладата на крайбрежието и неповторимата атмосфера на красивите плажове, я пренасяме дори у дома, за да сме винаги заредени с положителни емоции.

По тази причина днес ви предлагаме да разгледате няколко идеи за обзавеждане на дома ви, вдъхновени от морската тематика. Както винаги обичаме да казваме, не е необходимо да влагате много средства, за да промените интериорното пространство до неузнаваемост.

Може да внесете новости в избрана от вас стая или различни кътчета от жилището ви, като декорирате с подходящи елементи. Ако имате време и желание може да боядисате стените в нюанси на синьото, като съчетаете с бяло или екрю.

Спално бельо подчинено на плажното настроение ще освежи спалнята и детската стая. Ефектни възглавници на райета или с бродерии в морски стил са подходящи за декорация както в спалните помещения, така и в хола или в градината, ако разполагате с такава.

Свещи в този стил, лампи, както и декорации с риби, морски звезди и други елементи са чудесен акцент. В банята може да сложите съдове с миди и морски соли, които са интересно интериорно решение за тази стая от жилището ви.

Развихрете въображението си и пренесете морския бряг в дома си!

Автор: Делица Цонева