Wi-Fi интернет с Всеки нов автомобил Toyota в България

14
Добави коментар

 

От 15 юни всеки нов автомобил Toyota в България e оборудван с Wi-Fi интернет! България е първият пазар на Toyota, който въвежда като стандартно оборудване интернет в автомобилите на марката! „Онлайн навсякъде“ е новото естествено състояние на клиентите на Toyota! В динамичното ни ежедневие да си онлайн е част от същността на модерния човек. Защо да сме различни в автомобила си?

От 15 юни, всеки нов автомобил Toyota е оборудван с устройство и достъп до интернет. Автомобилите на Toyota се превръщат в естествено продължение на дома и офиса, като осигуряват постоянна, бърза и качествена интернет връзка със света, независимо къде се намират клиентите в България или Европа (при активен роуминг).

Във всеки нов автомобил Toyota, закупен в България от официален представител на марката ще бъде оборудван със специален 3G/Wi-Fi интернет трансийвър, който едновременно приема високоскоростен 3G мобилен интернет чрез SIM карта и го разпръсква чрез Wi-Fi в купето на автомобила до 5 устройства – мобилни телефони, таблети или лаптопи.

Всичко това е възможно благодарение на сътрудничеството между Toyota България и VIVACOM. Oборудването на автомобилите включва оригинално WiFi устройство от Toyota и специална SIM карта от VIVACOM издържаща на същите екстремални условия както и устройството. Клиентите получават 12 месеца гратисен период на ползване и 2GB месечен лимит на максимална скорост.

Устройството е специално проектирано за работа в автомобили, в широк температурен диапазон от -20°C през студената зима до +65 °C през горещото лято. Активира се със стартирането на автомобила, излъчва кодиран Wi-Fi сигнал и подлежи на настройки на име и парола за достъп, като всеки домашен рутер.

Всеки нов автомобил Toyota се превръща в естествено продължение на дома и офиса, като осигурява постоянна, бърза и качествена интернет връзка със света, независимо къде се намират в България или Европа (при активен роуминг).

Клиентите на Toyota, които вече могат да ползват своите смартфони, таблети и лаптопи пълноценно в автомобила си по време на своето пътуване за работа и забавление:

Онлайн търсене
Проверка на служебните и лични пощи
Постоянен достъп до социалните мрежи
Онлайн филми, музика или игри (край на скуката за децата на задната седалка)
Слушане на музика онлайн през високоговорителите на автомобила (смартфон се свърза с интернет през Wi-Fi и чрез Bluetooth предава сигнала към аудосистемата)
Ползване като качествена навигация на смартфон или таблет с GPS (Google Maps)

Теми: ToyotaToyota БългарияVivacomWiFiлаптопимобилни устройствасмартфонитаблети

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile