Първи пълен трейлър на биографичния филм за Стив Джобс

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Първият биографичен филм, посветен на Стив Джобс и неговия живот, скоро ще бъде по кината. В ролята на iГуруто влиза Аштън Къчър, крайно противоречив избор според някои.

Наскоро бе публикуван първия трейлър на „Jobs“. В него можем да видим откъси от живота на Джобс, които проследяват времето, прекарано в колежа, срещата с Возняк, успехите и проблемите пред първите анонси на Apple I и Apple II и достига до презентацията, в която Джобс анонсира първия iPod. Както вероятно знаете, филмът не представят последните години от живота на Джобс, включително работата по iPhone и iPad.

Според някои критици трейлърът рисува основателят на Apple като твърде лъскава личност, което не отговаря на истината. Самият Возняк, коосновател на Apple, твърди, че новият трейлър го представя в по-точна светлина, макар да не се самоопределя като типичен задръстеняк, който се занимава с компютри. Уоз смята, че Джобс е бил много по-мрачна и полярна личност в самото начало и се преобразява едва след завръщането си в Apple, което съвпада и с възприемането на източните духовни идеи.