Евтин таблет + GPS навигация + Цифрова телевизия – 3в1

3
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Евтин таблет + GPS навигация + Цифрова телевизия – 3в1
23:23, 27 Октомври 2013 видяна 8839 пъти

1
2
3
4
5

2,80 / 5
(87 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

 Здравейте, приятели, днес ще насочим вниманието Ви към едно чудесно, многофункционално устройство – таблет 3в1. Случвало се на всеки да е на път или на работното място и макар заобиколен от множество уреди да се нуждае от още нещо допълнително, за да свърши своята задача или просто да се наслади на почивката си на максимум. Съвременната техника започва да става все по-компактна и с все по-големи възможности. Точно това е и предназначението на мултифункционалния таблет 3в1, за който ще говорим в следващите редове. Вече всеки, който следи нашия блог е наясно с удобствата на таблетите. Тези малки, красиви машини ни предоставят интернет, забавление, условия за работа навсякъде и по всяко време, дори и на път. Освен тези неща Таблет 3 в 1 ни предоставя като допълнение, за да е перфектно всичко и GPS навигация + Цифрова телевизия! Вие може да го използвате като преносим компютър, GPS навигатор, който да Ви води безгрешно през непознатите пътища и като мини-телевизор. Таблетът е снабден с вграден цифров тунер и антена, която се издърпва от горния ляв край на панела. GPS модула, цифровия тунер, Wi-Fi антената и другите екстри са независими една от друга, което означава, че ще можете да ги използвате поотделно в зависимост от нуждата. Освен това устройството е снабдено с 1.2GHz процесор, 1GB RAM, ярък екран, мощна видеокарта и мини HDMI изход. След всичко изброено до тук едва ли има някой, който да не бъде привлечен от този таблет. В момента мултифункционалното устройство е на промоция и се предоставя на нашите клиенти с куп подаръци!

Таблетът е с инсталиран софтуер и може да се използва както за леки автомобили, така и за камиони. В комплектът е включена стойка за закрепяне в автомобила и зарядно за 12/24V.

 За повече информация натиснете ТУК.

 

Добави в Svejo

« Обратно към блога