Вълшебни чаши за споделяне – спечелете 230 000 термочувствителни чаши от Coca Cola

1
Добави коментар
pgp

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola и Coca-Cola Zero от 2L с промоционални етикети с кратки правила на промоцията.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните: Термочувствителна чаша – 230 000 броя

Съберете 6 промоционални етикета от Coca-Cola 2L PET и/или Coca-Cola Zero 2L PET и спечелете една от термо-чувствителните чаши с 4 различни послания.

Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в промоцията.

Наградата „Термочувствителна чаша“ можете да получите в избрани търговски обекти, активирани с Промоцията и обозначени със специален стикер /наградни центрове/, след предоставяне на 6 етикета от Coca-Cola 2L PET и/или Coca-Cola Zero 2L PET. Повече информация за наградните центрове, може да се получи на телефон 0800 12345 (безплатно от всички оператори в страната).

Крайният срок за заявяване на наградите е 05.07.2013г. Организаторът или Наградният център няма да предоставят награди срещу етикети, предявени след 05.07.2013 г. – крайния срок на промоцията, независимо от възможни остатъчни количества промоционален продукт в търговската мрежа.

От един награден център не могат да се предявяват наведнъж повече от 3 награди.

Количествата и видовете награди във всеки един награден център могат да варират според тяхното търсене.

Краен срок за участие: 05 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.