Мария Игнатова била гадже на Сашо Сталийски и Стилян Шишков

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Грандиозен скандал сътвори Волен Сидеров, който, вбесен от материали по адрес на него и партията му, излъчени в “Господари на ефира”, нарече водещата на шоуто за гафове Мария Игнатова “проститутка, която беше играчката на най-различни мутри през годините. Ответният удар не закъсня и продуцентите братя Халваджиян, както и любимият на блондинката – Димитър Рачков, го заплашиха със съд.

“Нелепо е Мария Игнатова да бъде нападана по този начин заради един скеч!”, коментират от “Господари на ефира” скандала, който предизвика изказването на Волен Сидеров в неделя. Тогава той атакува от екрана на собствената си телевизия “Алфа” блондинката, наричайки я “проститутка”, “шантонерка” и “секс-играчка”.

Едва четири са сериозните връзки на Игнатова, известни в публичното пространство, разузна “ШОУ”.

Първата е с популярния бизнесмен Александър Сталийски. Понастоящем той председател на българската федерация по културизъм и фитнес, както и половинка на продуцентката Вили Сечкова. Според слуховете точно Мария ги е запознала и това е причината двете дами да развалят приятелството си.

След Сталийски Игнатова започва да излиза с друг столичен бизнесмен – Петко Димитров. Двамата минават под венчило, но бракът им трае само година. От връзката си имат син – Виктор, и до днес са в прекрасни приятелски отношения.

Стилян Шишков е следващата любов на Мария. Той e собственик на голяма родна медийна група, но връзката им рухва, когато блондинката получава предложение да бъде първата жена водеща на “Господари на ефира” и застава рамо до рамо със сегашния си мъж – Димитър Рачков.

“Волен е засегнат от нас в последните седмици. Разбираме го, но който и политик да се държи като него, ние ще го показваме. Доказали сме, че не сме поръчково предаване. Сидеров се опита да обиди Мария и успя. Тъй като тя е жена и е обичана, естествено е поведението му да има голям отзвук. Което всъщност беше и целта му”, заяви пред “ШОУ” продуцентът на “Господари на ефира” Джуди Халваджиян.

“Не искам изобщо да обръщам внимание на Волен. Срам ме, че хора като него може да ме представляват в парламента. Той се опита индиректно да ме обиди, като засегна брат ми и Мария. Маги изобщо няма представя какво се случва в “Господарите”, защото няма нищо общо с това предаване и ще направя всичко възможно Мария да го осъди за думите му”, каза още Халваджиян.

В неделя Сидеров атакува предаването заради скеч с неговата изява пред централата на “Атака”. “Долни и подли измекяри като тези от „Господари на ефира” се гаврят с „Атака“. Там има една проститутка, която беше играчката на най-различни мутри през годините, Мария Игнатова се казва, която сега се опитва да иронизира нашето поведение.

Сега се опитват да се гаврят и да иронизират това, че колегите ми сложиха някакъв плот от маса, да ме предпазват, който аз непрекъснато избутвах и им казах, че не искам да ме предпазват и че няма нужда от това, че искам да говоря на тези, макар че срещу себе си виждах море от агресия и злоба. И сега се опитват някакви проститутчици, шантонерки такива, секс-играчки на различни мутри през годините, преминавали от ръка в ръка, се опитват да се правят на артистки и актриси и да разиграват тези сцени като някакъв сарказъм”, коментира разпаленият Сидеров.

Надежда НЕНОВА